Institut / Notícies

Les activitats extraescolars al Campeny

ELS ESPORTS AL CAMPENY!

Red. Mataró. 6.10.16

Extraescolars al Damià Campeny

Aquest any, l’institut Damià Campeny, ens ofereix les següents extraescolars: voleibol, Bàsquet i reforç d’estudis.

La monitora de voleibol és la Maria Lorca, alumna de Batxillerat del centre, i l’equip entrena els dilluns i divendres de 16:30h a 18:00h. L’equip està format per els alumnes d’ESO i Batxillerat.

El monitor de bàsquet és en Rubén López i entrenen els dimecres i divendres de 16:30h a 18:00h. L’equip està format per alumnes d’ESO i de Batxillerat.

El monitor de les extraescolars d’estudi és en Xavier Torres, que fa reforç el dilluns, dimecres i divendres de 16:30h a 18:00h. Les classes estan formades, sobretot, per alumnes d’ESO.

La dinamització de pati

Així mateix, Xavier Torres també és l’encarregat de portar a terme la dinamització del pati, que consisteix a realitzar activitats de diferents tipus durant les hores de patis. És un projecte suggerit per l’AMPA el curs passat i que a Enlleura’t, empresa que gestiona les extraescolars, els va semblar una proposta molt interessant. És realitzen activitats com es poden fer a unes extraescolars, un esplai, un casal o amb els amics, però durant el pati. L’any passat es va posar en marxa per provar si funcionava i veure si l’acollida era bona. I com que va funcionar, es va realitzar durant el que quedava de curs.

Aquest curs continua funcionant en el mateix horari. Es faran activitats tots el dilluns, dimecres i divendres (excepte festius i dies de pluja). La programació de les activitats (calendari) així com tota la informació relativa (cartells, inscripcions, enfrontaments, etc.) es podrà consultar a un dels plafons blaus que hi ha al vestíbul així com a la seva web.

La participació és oberta a tothom, és opcional i evidentment gratuïta. Tothom pot participar a les activitats que vulgui sempre i quan es respectin les normes indicades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s