Institut / Notícies

Els Mossos visiten el centre

Red. Mataró. 17.11.16

Durant aquest mes de novembre els Mossos han visitat el centre per oferir xerrades sobre prevenció i conscienciació als diferents cursos d’ESO.

Visita a 1r d’ESO

Els primers a rebre la visita dels mossos van ser els alumnes de 1r d’ESO el dimarts dia 18 d’octubre. Durant l’hora que va durar la xerrada, la mossa representant del cos va explicar als alumnes la importància de  conèixer els perills d’Internet i les Xarxes Socials., així com  conèixer  les conseqüències  i problemes que  poden haver-hi si no en  fem un bon ús o no som conscients de la gravetat.

Els Mossos a ESO

Els Mossos a ESO

Visita a 3r d’ESO

El passat dijous 20 d’octubre una mossa d’esquadra va venir a fer una xarrada als alumnes de tercer d’ESO per informar-los dels perills que comporten que un menor de 14 anys faci begui en un lloc públic.

La mossa d’esquadra va fer un explicació breu i va fer sortir dues persones de diferent sexe per fer una demostració del que fan quan es troben una situació amb un menor consumint alcohol o drogues al carrer i quines conseqüències hi ha, tant econòmiques com socials.

Seguidament va explicar les conseqüències que pot tenir que un menor a enviï una fotografia com a sexting, que consisteix a enviar vídeos o imatges teves o d’algú amb alt contingut sexual o eròtic als contactes. Tant el que envia les fotos com el que les guarda a la galeria d’imatges pot tenir problemes, ja que estan en possessió d’aquest material. Les persones que acostumen a realitzar aquesta pràctica són noies de 14 o 15 anys, la qual cosa s’ha de vigilar perquè si no coneixem la persona de l’altra banda hi pot haver un cas de pornografia infantil.

Visita a 2n d’ESO

Els últims a tancar el cicle de xerrades informatives han estat els alumnes de 2n d’ESO.

La mossa d’esquadra que ha estat oferint les xerrades als diferents cursos ha fet una xerrada a 2n sobre com fer un bon ús de les noves tecnologies i no usar-les per atacar o perjudicar altres persones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s