Cultura / Institut / Notícies

Carnestoltes al Campeny!

E. Jordà; S. Rojas i M. Ruiz. Mataró, 03.03.17

El passat divendres dia 28 de Febrer, a l’institut Damià Campeny, i amb l’organització i col·laboració dels alumnes de quart d’ESO, vam celebrar el Carnestoltes. Aquests alumnes portaven treballant des del primer trimestre perquè tota l’ESO i primer de Batxillerat ho pogués festejar.

A causa del mal temps, a mig matí vam rebre notícies del canvi de localització: en lloc de fer-se al patí de l’institut, ho vam fer al gimnàs.

Els estudiants voluntaris de quart van dedicar hores del seu temps a organitzar-se entre ells, és a dir, a repartir-se la feina per cobrir tots els àmbits necessaris per fer la millor festa possible. Així mateix, els alumnes de tots els cursos havien de preparar una actuació, un ball o una representació teatral de poca durada, acompanyada d’una disfressa. El Departament d’Educació Física va dedicar hores de les seves classes per elaborar aquestes actuacions.

Amb el canvi de localització, l’acte es va dividir en dos torns. Els primers en actuar van ser els més petits de l’institut, primer i segon d’ESO. Després d’ells, va arribar el torn de tercer, quart i primer de Batxillerat. Un cop finalitzades les actuacions, els dos grups van poder gaudir de la música més actual.

Els guanyadors van ser la classe de 1r d’ESO A i la de 3r d’ESO C. El premi, com cada any, va ser una xocolatada el dimarts 28 a l’hora del pati.

Totes les actuacions van agradar molt, i algunes classes van treure a ballar el públic i alguns professors.

Carnestoltes 4

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s