Cultura / Institut / Notícies

SANT JORDI AL CAMPENY

Huguette B., Hajar K.  i Dayanara Z. Mataró, abril 2017

El passat 21 d’Abril vam celebrar tots els alumnes de la ESO Sant Jordi a la Sala Cabanyes.

El divendres 21 el Campeny va celebrar Sant Jordi. L’acte principal es va celebrar a la Sala Cabanyes i es va dividir en dos torns (1r torn per al primer cicle i 2n torn els de segon cicle). Els alumnes de 3r i 4t d’ESO van anar-hi a última hora i van poder gaudir d’una hora d’espectacle. Hi havia alumnes que participaven amb diferents actuacions, aquestes hi van anar abans, ja que també van actuar davant de 1r i 2n.

La cerimònia estava dirigida per tres presentadors de 4t d’ESO. L’acte va començar amb una actuació de ball feta pels alumnes de 3r, en Samir i l’Anouar.

A continuació es van donar a conèixer els guanyadors del poema interpretat de castellà. Les guanyadores van ser la Yasmin Mouali, la Valentina Garcia, la Maria Correro i la Dayanara Zapata, alumnes de 3rC, i la Carla Alfonso i l’Antonella Capparelli, alumnes de 3rA, que van quedar segones. A totes les guanyadores els van donar una rosa com a premi.

Seguidament, l’acte va continuar amb la funció de les “Bad Queens”, un ball interpretat per nou alumnes de 3r i 4rt. A continuació van donar els premis de català: la guanyadora de 3r va ser la Carla Alfonso, i les de 4t van ser la Júlia Tomico i la Marta González. Va seguir l’actuació dels alumnes de 3r, on va cantar l’Antonella Capparelli i l’Oriol Batista amb la bateria. Després va ser el torn de la Laia Sanz i la Carmen Sánchez de 4rt. Finalment, tots junts van cantar una cançó de Michael Jackson- Heal the world, en homenatge a totes les persones que viuen a Síria, i van pujar tots els alumnes que havien participat a cantar a l’escenari. A tots els participants els van convidar a una xocolatada el dilluns següent a l’hora del pati.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s