Institut / Notícies

Apadrinament entre 1r-4t: l’experiència

C. Torra. Mataró, novembre de 2017

A continuació podeu llegir les opinions d’alguns alumnes de 4t i de 1r sobre l’apadrinament:

Jo al principi no tenia moltes ganes de fer-ho, ja que sóc molt vergonyosa i no sabia ben bé què preguntar.

Però quan les vaig conèixer em van caure molt bé; ens vam ajuntar amb unes companyes nostres i ens posàrem a xerrar. Vam ser totes molt obertes, a mi se’m va passar la vergonya i la meva companya i jo els vam donar consells sobre l’institut, els estudis, els professors…  També els vam dir que si algun dia tenen algun problema que no dubtessin en dir-nos-ho.

En conclusió, m’ha agradat molt fer aquest apadrinament i espero poder fer més activitats amb el fillols.

Mireia Bosch 4t ESO-

 

A mi personalment em va agradar fer l’apadrinament. Primer no en tenia cap ganes, però després va resultar ser una activitat força divertida. Per trencar el gel amb els de primer, ens vam anar preguntant algunes de les preguntes del full que ens havien donat els professors, que ens semblaven una mica estúpides, però que ens van ajudar per acabar parlant de més temes i ampliar respostes. Penso que és una activitat molt positiva perquè els de primer se sentin més propers als alumnes més grans, i perquè entre el tràfec dels passadissos ens saludem tant petits com grans. No em faria res repetir una altre sessió com aquesta!

Marina Codony 4t ESO-

 

Crec que l’apadrinament amb 1er d’ESO ha estat una bona experiència, malgrat al principi haver tingut una mica de vergonya, tant els grans, com els petits.

Ha estat bé donar consells als nous de l’institut, ja que et sents molt bé quan guies a algú nou al centre per el simple fet de que hi estaran una etapa molt important de la seva vida aquí!

-Iker Brioso 1r ESO-

 
No ha sigut la primera vegada que he fet apadrinament​, però ha estat totalment diferent, ja que a primària vaig apadrinar nens de 6 anys. He d’admetre que al principi les dues estàvem nervioses i una mica avergonyides. Hem començat amb presentar-nos i a fer-nos unes preguntes serioses, encara que al final hem acabat rient per qualsevol ximpleria. Com que ella tenia a una amiga al costat i jo també, hi havia més confiança i això va fer que passéssim una estona molt divertida. Ha sigut una experiència agradable i entretinguda.

-Laura Delgado 4t ESO

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s