Institut

Carnestoltes al Campeny

C. Rodríguez. Mataró, febrer de 2018.

El dia 9 de Febrer a l’Institut Damià Campeny es va celebrar la festa de Carnestoltes.

La festa va estar organitzada de la següent maneres, les primeres tres hores de divendres van ser classe normal, però després del pati es va començar a preparar-ho tot. Alguns alumnes de 4rt van estar preparant els altaveus, les taules per el jurat, l’orde per a que totes les classes s’anessin col·locant per orde. Metre els de 4rt estaven organitzant, els alumnes van estar preparant-se per el ball, cada classe anava amb una disfressa diferent, i la primera hora després del pati es va fer això.

Alguns dels professors també van estar preparant-se i vestir-se.

Un cop preparats tots els alumnes, van anar sortint per ordre de curs i de classes, després quan ja estaven tots a la pista, van començar les actuacions de ball. Van començar els alumnes de 1r, i per finalitzar els de batxillerat. Entre les actuacions dels alumnes van actuar els profes.

Un cop acabades totes les actuacions, va haver-hi un temps lliure, que es va fer perquè els jutges parlessin i decideixin i era el guanyador. De mentre tots els alumnes del centre van estar ballant i parlant amb amics i amigues dels altres cursos.

Un cop acabada de deliberació dels jutges, ho van dir per els altaveus, els guanyadors van ser els alumnes de 2nB i de 4rtC, la recompensa per haver guanyat era una xocolatada el pròxim dia de curs.

El major problema van ser els altaveus, no s’escoltava gens la musica, i molts del balls van haver de repetir mes d’un cop.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s