Institut

SORTIDA A PERPINYÀ

 

El dia 19 d’abril, els alumnes de la optativa de francès de 1r i 2n d’ESO van anar a França, Perpinyà. Van sortir de Mataró a les 8 a.m. i van tornar cap a les 9 p.m..

El dia abans de anar a França es van entera que hi havia convocada una vaga general, ells volien visitar dos castells un es diu Palau dels Reis de Mallorca i l’altre Le Castellet, però el Palau dels Reis de Mallorca estava tancat per la vaga i només el van poder veure per fora, Palau dels Reis de Mallorca  Le CastelletDesprés de visitar els castells van fer una gimcana, en la qual tenien un dossier amb diferents llocs de Perpinyà i donar informació sobre aquests llocs preguntant a gent o anant a l’ajuntament per buscar la informació que necessitaven. Després d’aquesta activitat van anar a dinar davant del Palau dels Reis de Mallorca i finalment quan van acabar de dinar, qui volia comprar-se alguna cosa anava a alguna botiga i la prova era demanar-ho tot en francès i a part d’això també havien de anar preguntant òbviament en francès a qualsevol persona com podien arribar a algun carrer.El dia abans de anar a França es van entera que hi havia convocada una vaga general, ells volien visitar dos castells un es diu Palau dels Reis de Mallorca i l’altre Le Castellet, però el Palau dels Reis de Mallorca estava tancat per la vaga i només el van poder veure per fora. Palau dels Reis de Mallorca

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

LeCastellet,Després de visitar els castells van fer una gimcana, en la qual tenien un dossier amb diferents llocs de Perpinyà i donar informació sobre aquests llocs preguntant a gent o anant a l’ajuntament per buscar la informació que necessitaven. Després d’aquesta activitat van anar a dinar davant del Palau dels Reis de Mallorca i finalment quan van acabar de dinar, qui volia comprar-se alguna cosa anava a alguna botiga i la prova era demanar-ho tot en francès i a part d’això també havien de anar preguntant òbviament en francès a qualsevol persona com podien arribar a algun carrer.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s